חוויית הריפוי דרך תהליכים באמנויות
איפה עובר הקו

סלבוס תזונה

סילבוס לקורס תזונה – לימודי נטורופתיה

הגדרת בריאות על ידי התזונה, מהי רפואה תזונתית, סקירה ספרותית
התפריט היומי’ הרכב התפריט היומי, חשיבות שתיית מים, פירוט רעלנים וגורמים המשפיעים על מערכת העיכול
אבות המזון: חלבונים, ויטמינים,פחמימות, שומנים, מלחים, מינרלים, סוגים של אבות המזון ומהו מקורם בטבע, כיצד לנצל את אבות המזון בצורה מקסימאלית דרך הבישול.      
תזונה לפי עונות   תזונה על פי עונות השנה, 5 הטעמים
צומות -סוגי צומות שונים, כללים לצום מכון, מתי להימנע מצום
תזונה לילדים, הרגלי תזונה הנרכשים בשנים הראשונות, מוצרי החלב השונים
תזונה מהחי -יתרונות וחסרונות הצמחונות, תזונה מהחי, בשר, עוף ודגים.

סילבוס לקורס תזונה – לימודי נטורופתיה


סוגי מזון שונים: דגנים, קטניות, ירקות, תבלינים, סוגי מזון שונים והתאמתם לפתולוגיות שונות, צורות הכנה שונות עם יתרונות וחסרונות. השיעור יכלול הדגמה של עבודה נכונה עם סכין מטבח וכלי עבודה נוספים

לוסקי
לוסקי
ד"ר דני לוסקי PhD - יוצר ומפתח שיטת לוסקי. מפתח מבחני איטליגנציה i32. ראש מכללת לוסקי. יו"ר הלשכה למקצועות בריאות משלימים, מנטור של מנהלי עסקים בכירים במשק. מטפל בשיטת לוסקי - רפואה משולבת - טיפול במחלות וכאב, טיפול זוגי, טיפול משפחתי, טיפול בחרדות, טיפול בדיכאון, טיפול בהפרעות אכילה. ד"ר לוסקי כתב 17 ספרים בנושאי חינוך, זוגיות, בריאות וסודות ההצלחה. 054-4497799
לחץ לכניסה
יש לך שאלה? לחץ כאן >
יש לך שאלה? אני זמין כעת בווטסאפ