סלבוס תזונה
סילבוס לקורס תזונה – לימודי נטורופתיה
הגדרת בריאות על ידי התזונה, מהי רפואה תזונתית, סקירה ספרותית
התפריט היומי’ הרכב התפריט היומי, חשיבות שתיית מים, פירוט רעלנים וגורמים המשפיעים על מערכת העיכול
אבות המזון: חלבונים, ויטמינים,פחמימות, שומנים, מלחים, מינרלים, סוגים של אבות המזון ומהו מקורם בטבע, כיצד לנצל את אבות המזון בצורה מקסימאלית דרך הבישול.
תזונה לפי עונות תזונה על פי עונות השנה, 5 הטעמים
צומות -סוגי צומות שונים, כללים לצום מכון, מתי להימנע מצום
תזונה לילדים, הרגלי תזונה הנרכשים בשנים הראשונות, מוצרי החלב השונים
תזונה מהחי -יתרונות וחסרונות הצמחונות, תזונה מהחי, בשר, עוף ודגים.
סילבוס לקורס תזונה – לימודי נטורופתיה
סוגי מזון שונים: דגנים, קטניות, ירקות, תבלינים, סוגי מזון שונים והתאמתם לפתולוגיות שונות, צורות הכנה שונות עם יתרונות וחסרונות. השיעור יכלול הדגמה של עבודה נכונה עם סכין מטבח וכלי עבודה נוספים